طرز تهیه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از غذاهای ایرانی شمال کشور است. در این غذا از بادمجان تفت داده شده، گوجه فرنگی و تخم مرغ استفاده می شود. این غذا با سیر فراوان پخته می شود که به آن طعم و بوی کپک زده می دهد. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان میان وعده در مهمانی ها و یا به عنوان میان وعده سرو کرد. میرزا قاسمی را می توانید روی تارت های نمکی آماده شده بریزید و به تنهایی سرو کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی با سایت آموزش پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
1 عدد پیاز
6 حبه سیر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
در حد نیاز بمان
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 عدد گوجه فرنگی
6 عدد بادمجان
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
طرز تهیه میرزا قاسمی
مرحله اولیه
برای تهیه میرزای قسمی لذیذ ابتدا حبوبات را شسته و سپس با پوست روی منقل زغالی یا اجاق گاز تفت می دهیم. وقتی بادمجان ها کاملا پخته شدند، آن ها را در ظرفی بریزید و روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه دهید بادمجان خنک شود. بعد از بیرون کشیدن پلاستیک روی سینی پوست بادمجان به راحتی جدا می شود. بادمجان ها را پوست بگیرید و رنده کنید و کنار بگذارید. پیاز را بشویید و تمیز کنید و روی رنده درشت رنده کنید.
نوع سوم
حالا یک تابه مناسب با کمی روغن داخل آن می گذاریم تا داغ شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید. وقتی پیاز پخت، سیر رنده شده یا خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله چهارم
بعد از تفت دادن سیر، نمک، زردچوبه و پودر فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویه ها بیرون بیاید. در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
یا مرحله پنجم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را بشویید سپس پوست آن ها را بگیرید. سپس گوجه فرنگی ها را در غذاساز پوره کنید. سپس آن را در ماهیتابه بریزید و خوب تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
مرحله ششم
وقتی سس غلیظ شد، بادمجان های خشک و تفت داده شده را اضافه کنید، اجازه دهید یک ربع بماند تا سس به خورد بادمجان ها برود و بادمجان ها را با سس تفت دهید. تخم مرغ ها را می توان به طور جداگانه نصف کرد.
مرحله هفتم
یا در آخر در میرزا قاسمی ریخته و در تابه را می بندیم تا تخم مرغ ها بپزند. با شکستن تخم مرغ داخل میرزا قاسمی می توانید داخل بافت میرزا قاسمی تخم مرغ درست کنید. میرزا قاسمی را با نان بربر تازه و سبزی سرو می کنیم.
رجوع به مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-میرزا-قاسمی/